+48 604 396 855
biuro@brzozowicz.com


Masz pytanie?
+48 604 396 855
Napisz wiadomość:
biuro@brzozowicz.com

MENU

Rózgi cukiernicze

Najlepsze rózgi o niezwykłej wytrzymałości do wszystkich typów ubijaczek i mas cukierniczych.

Bardzo szybko i wydajnie ubijają nawet bardzo małe ilości ciasta, które ma jednorodną strukturę i jest doskonale napowietrzone.

Korpusy rózg wykonane są w całości ze stali nierdzewnej, zapewniają trwałość oraz bardzo wysoką odporność na uszkodzenia mechaniczne.

Spełniają wszystkie wymagania higieniczno - sanitarne.

Ich konstrukcja nie posiada połączeń śrubowych, uszczelek gumowych, dekli maskujących ani szczelin, w których często pozostają stwarzające zagrożenie zanieczyszczenia żywności , trudne lub wręcz niemożliwe do usunięcia bakterie.

W zależności od gabarytów rózgi, zastosowany jest precyzyjnie wyprofilowany drut nierdzewny sprężynowy o średnicach od fi 2mm do fi 8 mm.

Naprawa i przebudowa wszystkich typów rózg.

Rózgi ręczne w pełnym asortymencie wymiarowym.

Rózgi do ubijaczek cukierniczych znanych producentów krajowych i zagranicznych takich jak:

REGO, HOBART, BEAR VARIMIXER, BOKU, MIXA,

SINMAG, TEKNO, ZANOLLI, PIETROBERTO,

KERIPAR, ALBA RE 22/24, STARMIX, FOMKO,

KITCHENAID, IMPERATOR, POLIN, CATERINA,

MATAS, IBIS, MORA, GUK, SPAR

i innych.

Nazwy maszyn umieszczone zostały tylko i wyłącznie w celach informacyjnych.

rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza
rózga cukiernicza